• Myself…

    zieaddin adalah gabungan nama antara nama depan ibu & nama akhir ayah (ADibah & KamarulDIN), jadilah ADDIN, zie adalah nama panggilanku yang agak "familiar" :) Dalam bahasa arab "zie addin" bermaksud yang "mempunyai agama"... insyaAllah..agama itulah yang penting... addin di sisi Allah hanyalah ISLAM...maka "laluan ini"lah yakni ISLAM yang menjadi pilihanku untuk selamanya...

  • AbayaSouq.com

  • Archives

  • Almarhumah Zainab al-Ghazali

  • YB Pn Hjh Siti Zailah Mohd Yusoff

  • YB Pn Hjh Wan Ubaidah Omar

  • Pn Hjh Mumtaz Md Nawi

  • Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail

  • Benazir Bhutto

  • Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz

Sahabat…aku rindukan kalian…

santai akhir bersama sahabat VM...

Mungkin inilah santai yang terakhir kot dengan sahabat-sahabat Villa Mujahid (VM)….- daripada kiri berdiri..mila, sue, masyi, nan, munie, mira, beah.. duduk dari kanan…naji, nurul, hidayah, akmal & last but not least aku…yang ambil gambar tu umi jah…

DSC05056

…ni dia..yang pakai tudung coklat campur putih tulah umi jah…ketua VM kami…

P7250177

bergambar di depan rumah Nan, Negeri Sembilan…..

P7250092

di rumah Che Yah (Maziah) kiter….abangnyer kawin…kitorang poi serbu umah die ramai-ramai…kesian Che Yah kena layan kami…hehe.. sabar jelah ye Che Yah…

SDC10322

Sampai pula ke Johor…dekat rumah Mira (dah jadi puan dah sekarang…) Tahniah Pn Amirah dengan pasangannyer En Idil…sekarang depa dah kat Australia…Mira dah jadi isteri kenalah follow suami sambung ngaji kat saner…doakan semoga mereka bahagia selalu….insyaAllah…

SDC10326

ramai sahabat yang datang kenduri Mira….seronoknyer die..

DSC_3337

sempatlah bergambar sebelum Mira akad nikah…

mmm…sebelum habis mengaji…sempatlah aku jalan-jalan ke rumah sahabat-sahabat yang mana sempat pegi tuu…yang tak sempat nak pegi mohon maaflah ye…nak buat macam ner…masa yang ada terlalu singkat…

Pada kesempatan yang ada ini…kiranya kalian menjenguk lamanku ini..aku mohon maaf di atas segala khilaf yang berlaku selama kita bersama sebelum ini… aku doakan kalian bahagia serta sentiasa dalam rahmatNYA…insyaAllah..ameen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: